Enjoy Zadels

Enjoy ergonomische zadels

Book an appointment with Martin van der Wel Tweewielers using SetMore

Enjoy® zadels

Altijd een zadel dat past bij u past

Al onze zadels worden aangeboden in de breedtemaat die past bij uw gebruik en uw persoonlijke zitbotjes afstand. Daarom werken wij met zadelmeting en zadeladvies software en met altijd door Enjoy getrainde vakmensen. Zo bieden wij u fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort.

De dagelijkse fietser

Dit zadel is voor de fietser, die zelden en meestal korte ritten fietst en dus op zoek is naar een vergevingsgezind zadel. De vlakke zit met zachter memory foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De lage zadelneus vermindert druk op schaambeen en kruis. Dankzij de verdieping aan de achterzijde ontstaat er ook geen druk op het stuit-staart-been. De Dual-Density zadelschaal verzacht de druk op de zitbotjes. Het zadel heeft een Stain-Steel rails en weegt rond de 500 gram.

TREKKING SERIES

De recreatieve fietser

Dit zadel is voor de recreatieve fietser, die regelmatig en ook langere ritten fietst en dus op zoek is naar een comfortabel recreatief zadel. De vlakke zit met high-density-foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de verlaagde zadelneus verminderen druk op schaambeen en kruis, verbeteren de doorbloeding en bieden ventilatie. Het zadel heeft een Dual-Density zadelschaal en een Satin-Steel rails en weegt rond de 500 gram.

DYNAMIC SERIES

De ergonomische fietser

Het zadel voor de geoefende fietser die dagelijks tot wekelijks ook langere ritten fietst en op zoek is naar een goed, stevig en ergonomisch zadel. De vlakke zit met een stevig high-density-progressive-foam geeft extra houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De lage zadelneus vermindert druk op schaambeen, prostaat en kruis. Verder verlaagt het speciale ergonomische dynamic zadel-rails-verbindingssysteem de druk direct op de zitbotjes, dus is beter voor de rug.

RACING SERIES

De sportieve fietser

Dit zadel is voor de sportieve fietser, zowel racefiets als mountainbike, die meerdere keren per week langere ritten fietst en op zoek is naar een sportief-harder zadel. De vlakke zit met progressive-light-foam geeft houvast en ondersteuning aan de zitbotjes. De speciale verlaging in het zadel samen met de verlaagde zadelneus verminderen druk op schaambeen, prostaat en kruis. De extra harde zadelschaal is voor de geoefende zitbotjes. Het zadel heeft een Cr-Mo rails en weegt rond de 280 gram.

Book an appointment with Martin van der Wel Tweewielers using SetMore