Advanced ebike

Advanced Ebike

Inspiring to Cycle

ADVANCED EBIKE

E-bikes die van begin af aan ontwikkeld zijn als e-bikes

In 2011 werd EBIKE DAS ORIGINAL opgericht. We waren de eerste Duitse producent van handgemaakte premium e-bikes.

Alle modellen ADVANCED EBIKE

Veld. Asfalt. Trail.

Soms is niet de bestemming maar de reis het doel. De uitdaging van het terrein, de hoogteverschillen, de hellingen en bochten, de lange tochten of juist de korte afstanden, de afwisseling of het zo snel mogelijk aankomen. Welke weg je ook kiest, met een ADVANCED EBIKE ben je erop voorbereid, gesteund door de ‘Made in Germany’-kwaliteit. Met 30 jaar framegarantie en vier jaar garantie op motor en accu weet je dat het goed zit. ADVANCED EBIKES kunnen veel hebben en worden snel betrouwbare en onmisbare fietsmaatjes.

Denk vooraf aan de koop wel even na over hoe je de e-bike gaat gebruiken en op welke ondergrond. Wil je vooral je woonplaats veroveren met de ADVANCED EBIKE of heb je andere plannen? Vervangt jouw ADVANCED EBIKE straks een ander vervoermiddel of ga je er vooral sportief mee rijden? Kortom: word je een solide asfaltvreter of een sportieve natuurfietser?

Om u te overtuigen van de kwaliteit van deze fiets nodigen wij u graag uit voor een proefrit.

Reserveer hier uw

Als u een nieuwe fiets koopt bij Martin van der Wel Tweewielers dan willen wij graag dat u 100% tevreden bent. Zo kunt u optimaal genieten van uw fiets. Daarom krijgt u bij uw fiets gratis de Fiets Service ID met een servicepakket naar keuze. 

Fiets Service ID

UitgelichtEr is 1 product gevonden:

Filters

SorteringTerug