Advanced ebike

Advanced Premium store van der Wel Tweewielers

Inspiring to Cycle

ADVANCED EBIKE

Welkom bij Advanced Ebike Premium store van der Wel Tweewielers - dé specialist op het gebied van Advanced E-bikes met 5 jaar garantie van Kingpolis.

Bij Martin van der Wel Tweewielers zijn we gepassioneerd door fietsen en streven we ernaar om jou de meest geavanceerde en hoogwaardige E-bikes te bieden. Onze collectie Advanced E-bikes is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw wensen en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige elektrische mountainbike, een comfortabele stadsfiets of een veelzijdige trekking E-bike, bij ons vind je de perfecte match.

Wat onze Advanced E-bikes nog aantrekkelijker maakt, is de exclusieve 5 jaar garantie van Kingpolis. Dit betekent dat je kunt genieten van zorgeloos fietsplezier en gemoedsrust, wetende dat jouw nieuwe E-bike gedekt is tegen eventuele fabricagefouten of onverwachte problemen.

Ons team van deskundige fietsadviseurs staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste Advanced E-bike die perfect bij jouw wensen en rijstijl past. We streven naar een persoonlijke en professionele service, waarbij we jouw tevredenheid vooropstellen.

Klaar om de wereld van elektrisch fietsen te verkennen? Kom langs bij Martin van der Wel Tweewielers en ervaar de toekomst van E-biken met onze geavanceerde modellen en de betrouwbare 5 jaar garantie van Kingpolis. Laat ons je begeleiden naar onvergetelijke ritten en plezierige kilometers op jouw gloednieuwe Advanced E-bike.

Om u te overtuigen van de kwaliteit van deze fiets nodigen wij u graag uit voor een proefrit.

 De Advanced Ebike Proefritroute van 7 km

1. **Vertrekpunt bij de Premium Dealer Van der Wel**:
   Je begint je proefrit bij de Premium Dealer Van der Wel, waar je een Advanced Ebike kunt uitproberen.

2. **Fiets door het groene landschap**:
   Volg de aangegeven route door het prachtige landschap. Geniet van de frisse lucht terwijl je langs velden, bossen en waterpartijen fietst.

3. **Pitstop bij Boerderij Het Lansingerland**:
   Na ongeveer 4 km kom je aan bij **Boerderij Het Lansingerland**. Hier kun je even uitrusten en genieten van een heerlijk bakje koffie of thee. De boerderij biedt een gezellig terras met uitzicht op de natuur. Vergeet niet gedag te zeggen tegen de koeien op het melkveebedrijf! 🐄☕

4. **Terug naar het startpunt**:
   Na je pauze vervolg je de route terug naar de Premium Dealer. Onderweg kun je de Advanced Ebike goed testen op verschillende ondergronden en hellingen.

### Over Boerderij Het Lansingerland

- **Locatie**: Boerderij Het Lansingerland ligt net buiten Rotterdam, bij de Plezierrivier De Rotte. Het is een veelzijdige boerderij met een melkveebedrijf, kinderopvang, trouw- en vergaderlocatie, horecagelegenheid en een Landwinkel met biologische en streekproducten⁷.
- **Adres**: Hoeksekade 146, 2661 JL Bergschenhoek, Nederland.
- **Openingstijden**: Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Dus stap op die Advanced Ebike, geniet van de rit en laat je verrassen door het mooie landschap en de gastvrijheid bij Boerderij Het Lansingerland! 🌟

Bekijk via Komoot de testrit route HIER 

 

Plan uw gratis proefrit Premium store van der Wel

Bekijk ook onze speciale Advanced Ebike Pagina

 

Bekijk hier onze fietsen op voorraad

 

 

UitgelichtEr is 1 product gevonden:

Shimano Nexus 8-545Wh
3.599,- 3.349,- Info

Filters

SorteringTerug