2e hands fietsen

**Ontdek Kwaliteit en Betrouwbaarheid met Onze Tweedehands Fietsen!**

Bij Martin van der Wel Tweewielers vind je een uitgebreide selectie van tweedehands fietsen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets, wij hebben een gevarieerd assortiment om aan al jouw fietsbehoeften te voldoen.

**Waarom Kiezen voor Onze Tweedehands Fietsen?**

1. **Bovag Garantie:** Al onze tweedehands fietsen worden geleverd met Bovag garantie. Dit betekent dat je kunt genieten van extra gemoedsrust, wetende dat jouw aankoop gedekt is door de erkende Bovag-normen.

2. **Grondige Inspectie:** Elk van onze tweedehands fietsen ondergaat een grondige inspectie en servicebeurt voordat het de showroom verlaat. We zorgen ervoor dat elke fiets in uitstekende staat is en klaar is voor de weg.

3. **Betaalbare Kwaliteit:** Wij geloven dat kwaliteit betaalbaar kan zijn. Onze tweedehands fietsen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je kunt genieten van hoogwaardige fietsen zonder je budget te overschrijden.

4. **Deskundig Advies:** Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands fiets die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. We delen graag ons inzicht en expertise om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt.

Ontdek de wereld van tweedehands fietsen bij Martin van der Wel Tweewielers en ervaar de vrijheid van fietsen op een betrouwbare en kwalitatieve manier. Bezoek onze winkel en bekijk ons actuele aanbod!Er zijn 11 producten gevonden:

Kreidler Dice 26 N7
225,- Info

Batavus Kayenta Dames 52cm
250,- Info

Gazelle orange Heren 49cm
275,- Info

Batavus Weekend Heren 50cm
275,- Info

Santos Travelmaster2.6
450,- Info

Koga E Nova Heren 57cm
1.500,- Info

Wilier Cento10 Air Maat: XXL
2.250,- Info
Cannondeale Caad 12 SRAM Force
2.250,- Info
Rimonta Mito
2.750,- Info
Wilier 110FX Shimano XT1X12 2.0 MT501 Reba XL Black/Red MattDemo Fiets
2.950,- Info
Wilier Cento10HY
6.500,- Info

Filters

SorteringTerug