TC Welan

Lid Worden TC Welan

 

Tc Welan

 

 

Word nu Lid van Tc Welan en U krijgt heel veel voordelen.

Bent u iemand die  regelmatig tochten fietst? En U wilt zich graag aansluiten bij een fietsclub. Dan kan Martin van der Wel Tweewielers U het NTFU lidmaatschap aanbieden voor slechts € 38,50 +  8,00 administratie kosten per lid per seizoen. U kunt dan  genieten  van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt waaronder de unieke NTFU fietsschadeverzekering, korting op toertochten en het Fiets Sport  Magazine. 

U profiteert van de volgende voordelen.

  • Iedere Woensdagavond gezamenlijke fietsrit onder het motto samen uit samen thuis.
  • 10% korting op al uw onderdelen en accessoires aankopen bij Martin van der Wel Tweewielers
  • Ook kunt u voor € 100,00 een shirt en broek kort aanschaffen. (Normaal 200,00)

Fietsschadeverzekering 

Als lid van NTFU | Tc Welan  profiteren onze leden van onze uitstekende fietsschadeverzekering, waarbij de fiets standaard verzekerd is tot een schadebedrag van € 1.000,-. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de fiets bij te verzekeren tot € 5.000,-.

Fietssport Magazine (t.w.v. € 15,95)
U ontvangt zes maal per jaar het Fietssport Magazine. Dit magazine staat boordevol interessante informatie voor de sportieve fietser.

NTFU kalender (t.w.v. € 14,95)
Jaarlijks brengt de NTFU een fietsevenementen kalender uit. Hierin vindt u informatie over de 3.500 fietsevenementen die jaarlijks worden georganiseerd. 

Korting op deelname aan NTFU toertochten

De NTFU verenigingen en stichtingen organiseren jaarlijks ongeveer 3.500 toertochten. Als NTFU lid krijgt u €1 tot €3 korting op een tocht.
10% Directe korting op al uw onderdelen en accessoires aankopen bij Martin van der Wel Tweewielers.

Diverse speciale aanbieding.

Lidmaatschap van NTFU | Tc Welan kost € 38,50 + 8,00 administratie kosten per persoon per seizoen. Een seizoen loopt van 1 maart tot 1 maart. Het is mogelijk om gedurende het hele seizoen om U aan te melden; u betaalt dan echter wel het volledige bedrag van € 38,50 + 8,00 administratie kosten per jaar.

Lidmaatschap wordt door Martin van der Wel Tweewielers aan U gefactureerd. en het lidmaatschap gaat in op het moment van betaling. Er wordt jaarlijks gefactureerd.

U kunt zich per mail opgeven via tc.welan@ziggo.nl

Het lidmaatschap van NTFU | Tc Welan wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd tot wederopzegging van het lid. Het lid dient haar lidmaatschap minimaal 2 maanden voor het nieuwe seizoen op te zeggen; dat wil zeggen dat U tot 1 Januari het Lidmaatschap kan afmelden.

Een Lid van Tc Welan die al lid is bij een aangesloten NTFU fietsvereniging kan dubbel-lid worden. Hij/zij kan bij zijn/haar huidige NTFU fietsvereniging een M-lidmaatschap aanvragen (afdracht aan NTFU is dan € 2,77 voor die vereniging). De fietsgroep bij NTFU | Martin van der Wel Tweewielers wordt op dat moment gezien als een NTFU vereniging en verstrekt het lid een Hoofdlidmaatschap.

Word ook lid van Tourclub

TC Welan op Strava.

Bent u in het bezit  van een Garmin, Iphone of Android toestel, en wilt U zich meten met andere Fietsers. Meld U dan aan op www.strava.com en download de app voor uw toestel. vervolgens meld u zich aan bij TC Welan bij clubs. Op strava kunt u al uw fiets-activiteiten opslaan en u meten met andere fietsers. Dit zorgt voor een extra beleving en motivatie om te gaan fietsen.

Ik hoop u hier snel tegen te komen.

Martin van der Wel

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten
 
Of na sluitingstijden op afspraak (Private Shopping)