TC Welan

Lid Worden TC Welan

 

Tc Welan

 

 

Word nu Lid van Tc Welan en U krijgt heel veel voordelen.

Bent u iemand die  regelmatig tochten fietst? En U wilt zich graag aansluiten bij een fietsclub. Dan kan Martin van der Wel Tweewielers U het NTFU lidmaatschap aanbieden voor slechts € 38,50 +  8,00 administratie kosten per lid per seizoen. U kunt dan  genieten  van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt waaronder de unieke NTFU fietsschadeverzekering, korting op toertochten en het Fiets Sport  Magazine. 

U profiteert van de volgende voordelen.

  • Iedere Woensdagavond gezamenlijke fietsrit onder het motto samen uit samen thuis.
  • 10% korting op al uw onderdelen en accessoires aankopen bij Martin van der Wel Tweewielers
  • Ook kunt u voor € 100,00 een shirt en broek kort aanschaffen. (Normaal 200,00)

Fietsschadeverzekering 

Als lid van NTFU | Tc Welan  profiteren onze leden van onze uitstekende fietsschadeverzekering, waarbij de fiets standaard verzekerd is tot een schadebedrag van € 1.000,-. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de fiets bij te verzekeren tot € 5.000,-.

Fietssport Magazine (t.w.v. € 15,95)
U ontvangt zes maal per jaar het Fietssport Magazine. Dit magazine staat boordevol interessante informatie voor de sportieve fietser.

NTFU kalender (t.w.v. € 14,95)
Jaarlijks brengt de NTFU een fietsevenementen kalender uit. Hierin vindt u informatie over de 3.500 fietsevenementen die jaarlijks worden georganiseerd. 

Korting op deelname aan NTFU toertochten

De NTFU verenigingen en stichtingen organiseren jaarlijks ongeveer 3.500 toertochten. Als NTFU lid krijgt u €1 tot €3 korting op een tocht.
10% Directe korting op al uw onderdelen en accessoires aankopen bij Martin van der Wel Tweewielers.

Diverse speciale aanbieding.

Lidmaatschap van NTFU | Tc Welan kost € 38,50 + 8,00 administratie kosten per persoon per seizoen. Een seizoen loopt van 1 maart tot 1 maart. Het is mogelijk om gedurende het hele seizoen om U aan te melden; u betaalt dan echter wel het volledige bedrag van € 38,50 + 8,00 administratie kosten per jaar.

Lidmaatschap wordt door Martin van der Wel Tweewielers aan U gefactureerd. en het lidmaatschap gaat in op het moment van betaling. Er wordt jaarlijks gefactureerd.

U kunt zich per mail opgeven via tc.welan@ziggo.nl

Het lidmaatschap van NTFU | Tc Welan wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd tot wederopzegging van het lid. Het lid dient haar lidmaatschap minimaal 2 maanden voor het nieuwe seizoen op te zeggen; dat wil zeggen dat U tot 1 Januari het Lidmaatschap kan afmelden.

Een Lid van Tc Welan die al lid is bij een aangesloten NTFU fietsvereniging kan dubbel-lid worden. Hij/zij kan bij zijn/haar huidige NTFU fietsvereniging een M-lidmaatschap aanvragen (afdracht aan NTFU is dan € 2,77 voor die vereniging). De fietsgroep bij NTFU | Martin van der Wel Tweewielers wordt op dat moment gezien als een NTFU vereniging en verstrekt het lid een Hoofdlidmaatschap.

Word ook lid van Tourclub

TC Welan op Strava.

Bent u in het bezit  van een Garmin, Iphone of Android toestel, en wilt U zich meten met andere Fietsers. Meld U dan aan op www.strava.com en download de app voor uw toestel. vervolgens meld u zich aan bij TC Welan bij clubs. Op strava kunt u al uw fiets-activiteiten opslaan en u meten met andere fietsers. Dit zorgt voor een extra beleving en motivatie om te gaan fietsen.

Ik hoop u hier snel tegen te komen.

Martin van der Wel

 


TerugDeel het met uw vrienden!

ADVANCED EBIKE AKTIE

Aktie Ebike das original Martin van der Wel Tweewielers

Extra voordeel op een advanced Ebike met 4 jaar accu garantie en servicepakket.*

 

* vraag naar de voorwaarden.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten