Werkplaats

Werkplaats voor onderhoud en reparatie

Moet uw fiets gerepareerd worden, bijvoorbeeld omdat uw elektrische trapondersteuning niet meer goed werkt of omdat uw versnelling doorslaat? Laat uw fiets dan vakkundig repareren in onze werkplaats die voldoet aan alle strenge milieu-eisen en zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Ook als u ingewikkelde vragen heeft over uw fiets, bent u van harte welkom. Door uw fiets op tijd te laten repareren voorkomt u wellicht overige (dure) reparaties en kunt u weer fijn fietsen.

Onderhoudsbeurten aan uw (elektrische) fiets

Breng uw fiets regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt, ook als u uw fiets vaak zelf controleert. Onze vakmensen zijn getraind om kleine (beginnende) gebreken aan uw fiets te constateren. Door dit regelmatige onderhoud worden gebeken aan uw fiets sneller opgemerkt en is het mogelijk om bepaalde soorten slijtage aan uw fiets te voorkomen. Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud belangrijk. 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Heeft u uw fiets bij ons aangeschaft dan ontvangt u automatisch (per e-mail) uitnodigingen voor de servicebeurten.

 

Reparatie? Met een leenfiets blijft u mobiel!

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie staat bij ons een goede leenfiets voor u klaar. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Én u kunt de auto laten staan. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw fiets op te halen en weer thuis te bezorgen als de fiets weer klaar is. 

 

Tips voor het zelf onderhouden van uw fiets

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets tussen de beurten door. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij ons in de winkel kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies over onderdelen en accessoires.

Let op! Wij Repareren geen bakfietsen, fatbikes of online merken zoals Stella, Amslot, Veloretti, van Moof, Cowboy

Maak hier reparatie afspraak.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten
 
Of na sluitingstijden op afspraak (Private Shopping)