Van der Wel eerste Advanced Ebike Premium Store

BERGSCHENHOEK Advanced Ebike heeft via Martin van der Wel Tweewielers de eerste de Advanced Premium Store gelanceerd. Na het opbouwen van een dealernetwerk in de Benelux, en de opening van een Factory Experience Center in Venlo in 202, is nu een start gemaakt met het openen van Premium Stores.Van der Wel eerste Advanced Ebike Premium Store

BERGSCHENHOEK – Advanced Ebike heeft via Martin van der Wel Tweewielers de eerste de Advanced Premium Store gelanceerd. Na het opbouwen van een dealernetwerk in de Benelux, en de opening van een Factory Experience Center in Venlo in 202, is nu een start gemaakt met het openen van Premium Stores.

nieuwsfiets nieuws advanced ebike 2

Sales en Marketing Director Rob Laarman spreekt van een upgrade in het dealernetwerk. “Deze Premium Stores zullen zorgen voor gespecialiseerd advies en een klantbeleving die past bij ons merk. Er zijn al aanvragen van meerdere Advanced-dealers,” laat Laarman weten. “Uiteindelijk zullen de Premium Stores mooi geografisch verdeeld liggen in Nederland en België, zodat ze voor iedereen goed bereikbaar zijn.”

Volgens Laarman stappen mensen in Premium Stores in de belevingswereld van Advanced Ebike. “Je vindt er het volledige assortiment e-bikes en je kunt met elk model proefrijden. De medewerkers weten alles van ons merk en kunnen persoonlijk advies geven op basis van je fietsgedrag en specifieke wensen. Ook voor service en onderhoud is je Advanced Ebike daar in de beste handen,” vervolgt Laarman.

Advanced Premium Store levert extra profiel en bekendheid op

De Premium Stores zijn te vinden op onze website advancedebike.nl, bij de dealer locator. Ook op websites van de Premium Stores zelf is duidelijk te zien te zien dat je bij een Premium Store bent, onder andere aan een specifieke button waarmee direct een proefrit op een model naar keuze geboekt kan worden. “Wij moedigen dealers met een groot hart voor ons merk aan om ook Premium Store te worden,” zegt Laarman. “Het levert hun extra profiel en bekendheid op, en wij hebben zo de zekerheid dat elke geïnteresseerde er op een representatieve manier wordt behandeld. Bij interesse kunnen dealers direct met mij contact opnemen.”

nieuwsfiets nieuws advanced ebike 2

Een e-bike kopen is een heel persoonlijk proces dat maatwerk vraagt

Ondernemer Martin van der Wel’s geloof in focus is een belangrijke reden geweest om deze stap te zetten. “Een e-bike kopen is een heel persoonlijk proces dat maatwerk vraagt,” aldus Van der Wel. “Daarom voeren wij een beperkt aantal merken e-bikes, met Advanced Ebike als hoofdmerk. Dat zorgt ervoor dat we alles van de e-bikes weten en heel goed advies kunnen geven. We zijn trots om de eerste Premium Store van Advanced Ebike te zijn. Met deze modellen hebben we al heel veel klanten blij gemaakt, en dat zullen er nog veel meer worden, want elke Advanced Ebike gaat bij ons de deur uit met 5 jaar garantie.”

WWW.VANDERWELTWEEWIELERS.NL
WWW.ADVANCEDEBIKE.NL
nieuwsfiets nieuws advanced ebike 2


Terug
Deel het met uw vrienden!

Overig nieuws

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten
 
Of na sluitingstijden op afspraak (Private Shopping)