Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Martin van der Wel Tweewielers BV is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Martin van der Wel Tweewielers BV of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Martin van der Wel Tweewielers BV worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Martin van der Wel Tweewielers BV heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Martin van der Wel Tweewielers BV links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Martin van der Wel Tweewielers BV van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Martin van der Wel Tweewielers BV 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten