Bodyscan

Logo Bodyscanning van der wel tweewielers

Bodyscan van der wel tweewieler

 

Ergonomische bodyscanning en zadelmeting bij Van der Wel Tweewielers

Bij Van der Wel Tweewielers staat klanttevredenheid en fietscomfort hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat elke klant de perfecte fietservaring heeft, bieden wij geavanceerde services zoals ergonomische bodyscanning en zadelmeting.

Onze ergonomische bodyscanning is een innovatieve technologie waarmee we de lichaamshouding en biomechanica van de fietser in kaart brengen. Door middel van geavanceerde sensoren en software kunnen we nauwkeurig de ideale positie bepalen voor het fietsen. Deze technologie zorgt ervoor dat de fiets perfect wordt afgestemd op de unieke fysieke kenmerken van elke individuele klant, wat resulteert in een optimale en comfortabele rijervaring.

Daarnaast bieden we ook zadelmeting aan als onderdeel van onze service. Het juiste zadel is essentieel voor comfortabel fietsen, en met onze geavanceerde meetapparatuur kunnen we het ideale zadel voor elke klant vinden. Door rekening te houden met factoren zoals zitbotbreedte en rijstijl, kunnen we een zadel aanbevelen dat perfect past bij de behoeften en voorkeuren van de fietser.

Onze ervaren medewerkers begeleiden klanten door het proces van bodyscanning en zadelmeting, waarbij ze uitgebreid uitleg geven over de resultaten en aanbevelingen doen voor de optimale fietsconfiguratie. Of je nu een enthousiaste wielrenner bent die lange afstanden aflegt of een stadsfietser die dagelijks naar het werk pendelt, onze ergonomische services zorgen ervoor dat jouw fiets perfect is afgestemd op jouw lichaam.

Bij Van der Wel Tweewielers streven we ernaar om elke klant een persoonlijke en hoogwaardige fietservaring te bieden. Met onze ergonomische bodyscanning en zadelmeting gaan we een stap verder om ervoor te zorgen dat je niet alleen geniet van het fietsen, maar ook van het comfort en de ergonomie die bij jou passen. Fiets met vertrouwen en gemak dankzij de innovatieve services van Van der Wel Tweewielers.

De kosten hiervan bedragen 50,-

 

 

 Maak hier een afspraak

 Maak een afspraak van der wel tweewielers


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten