Algemene voorwaarden

Garantie

Bij Martin van der Wel Tweewielers heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. Dit kan per merk en product verschillen. De fabrieksgarantie vindt u in de verpakking. De datum op de factuur geldt als ingangsdatum voor de garantie. U kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie als er geen sprake is van gebruikelijke slijtage, opzettelijke beschadiging of nalatigheid. Neem contact op met ons voor meer informatie over garantieafwikkeling.

Algemene verkoopvoorwaarden

Download hier de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Bovag Tweewielerbedrijven (Pdf document)

 

Nieuwe fiets bezorgen

Wij bezorgen nieuwe fietsen in Nederland gratis*!

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe fiets gekocht! We snappen dat je zo snel mogelijk op wilt stappen om hem te proberen. De winkel die je hebt gekozen neemt contact met je op zodra je nieuwe fiets klaarstaat. Afhankelijk van jouw keuze komen we hem brengen of kan je hem ophalen.

Als jij kiest voor aflevering komen wij hem langsbrengen. Kom je hem liever ophalen? Geen probleem! Je kunt nieuwe fietsen ook afhalen bij ons in de winkel.

Let op: wanneer je in het weekend of op een maandag een fiets bestelt, kan het zijn dat jouw order pas op dinsdag wordt verwerkt. Dit heeft te maken met de openingstijden.

*Gratis verzending is niet van toepassing op lease of fiscfree aanvragen

Tweedehands fiets bezorgen

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt je fiets kosteloos in de winkel afhalen.
  Let op: afhalen kan alleen in de winkel. Zodra de fiets klaarstaat om opgehaald te worden, nemen we contact met je op. 
 • Thuisbezorging
  Het is ook mogelijk om de fiets bij je thuis te laten bezorgen. Dit is mogelijk in Nederland. Wil je toch een fiets bestellen en woon je in België? Neem dan contact op met ons. De verzendkosten van fietsen zijn als volgt: Nederland: € 29,95, Waddeneilanden: € 55,-.

Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd. Zodra we jouw order ontvangen, ontvang je een e-mail met daarin de leverdatum. Wij streven ernaar om je fiets binnen 7 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.

 

Onderdelen & accessoires

Bezorgen van onderdelen wordt € 9,50 in rekening gebracht.

Onderdelen en accessoires kunnen in Nederland geleverd worden. Het is mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen in de winkel. De keuze voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel maak je tijdens het bestelproces. Er zijn meerdere mogelijkheden:

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt je fiets kosteloos in de winkel afhalen.
  Let op: afhalen kan alleen in de winkel. 
 • Thuisbezorging
  Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis geleverd te krijgen, vanaf 50 euro doen we dit zelfs gratis! Leveren is enkel mogelijk in Nederland. Hiervoor brengen wij € 9,50 in rekening.

Je bestelling retourneren

Informatie over de retourtermijn en voorwaarden

Retourtermijn

Als je online bij ons een product hebt gekocht, mag je deze tot 14 dagen na levering retour melden. Op het moment dat jij je retour hebt aangemeld, heb je 14 dagen om het product terug te brengen of sturen.

Retourvoorwaarden

Naast de gestelde retourtermijn zijn er nog een aantal aanvullende voorwaarden met betrekking tot retourneren. We sommen ze even voor je op:

 • Het product dient onbeschadigd te zijn;
 • Het product dient ongebruikt te zijn (kleding passen mag);
 • Het product dient schoon te zijn;
 • Het product is compleet;
 • Onderdelen, accessoires en kleding dienen in de originele (onbeschadigde) verpakking te zitten;
 • Bij kleding dienen labels of kaartjes nog aangehecht te zijn;
 • Een (elektrische) fiets mag niet meer dan 5 kilometer op de teller hebben.

Wanneer een geretourneerd product niet aan de voorwaarden voldoet, zijn wij genoodzaakt een waardevermindering toe te passen. De hoogte van de waardevermindering stellen wij per casus vast.

Hoe stuur ik mijn product terug?

Fiets: als je een nieuwe fiets gekocht hebt op vanderweltweewielers.nl / Italian Cycle Experience. Je mag de fiets zelf terugbrengen naar de winkel. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening. Neem voordat je een fiets retourneert even contact met ons op om de retourmelding te bespreken.

Onderdelen & accessoires: heb je kleine producten zoals onderdelen, accessoires of kleding online besteld? Dan kan je deze naar de winkel brengen of naar ze toe sturen. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening. Denk eraan dat het product deugdelijk verpakt moeten zijn.

 

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Als wij het product in goede staat retour hebben ontvangen, gaan we ons best doen om je aankoopbedrag binnen 14 dagen te retourneren. verzendkosten worden niet crediteert.

Op bestellingen bij Martin van der Wel Tweewielers/Italian Cycle Experience zijn de algemene voorwaarden van Bovag van toepassing. Je vindt deze hier.

 

Contact opnemen over online bestelling of reservering

Heeft u vragen over uw online bestelling of reservering? Dan kunt u terecht via telefoon 010-5214183 of mail info@vanderweltweewielers.nl. De gegevens over uw bestelling staan op uw reserverings- of bestelbevestiging.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18:00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten